Meer over Stampin' UP!“Stampin’ Up!”  is een Amerikaanse producent van onder andere stempels met een lange historie. Aanvankelijk waren de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige rubber stempels in Europa alleen in o.a. Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar.

Maar sinds oktober 2012 kan ook Nederland profiteren van de grote variëteit aan stempels en aanvullende producten voor het maken van
wenskaarten,
cadeauverpakkingen,
home-decorations en
 scrapbooking.

Naast de collectie stempels biedt ” Stampin’ Up!” ook:

inkt,
markers,
papierproducten,
linten,
knoopjes,
embellishments,
ponsen,
embossingmallen en
snijmallen.
Maar natuurlijk ook hoogwaardig basis gereedschap zoals een snijmachine, lijm en scharen.
Kortom, een complete collectie om uw unieke en mooiste projecten te maken.

De kenmerken en voordelen van de “Stampin‘ Up!” stempels en producten:

De stempels zijn exclusief en worden aangeboden in sets met verschillende thema’s. Hierdoor zijn de stempels gemakkelijk te combineren.
Alle producten worden in 4 kleurgroepen aangeboden (en een wisselende selectie van extra kleuren die voor bepaalde tijd leverbaar zijn).
Hierdoor ontstaat nooit meer het probleem dat het papier en de inkt niet (goed) bij elkaar passen. Binnen één kleurenfamilie matched alles perfect. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint.

De producten van “Stampin’ Up!”  zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar uitsluitend via demonstratrices.  Door middel van workshop/party’s bij jou of mij thuis, laat ik je kennismaken met de producten van “Stampin’ Up!”
Maar je kan de artikelen natuurlijk ook direct bij mij bestellen zonder dat je een workshop bij mij volgt.

Voor vragen en informatie, neemt u gerust contact met mij op.
Via sostampful@gmail.com of bel mij 0514522349