donderdag 28 december 2017

Team Utopia Bloghop Voorjaar 2018


Welkom bij de bloghop van Team Utopia, nog net voor het einde van 2017 willen we jullie graag een greep uit de nieuwe voorjaarscatalogus laten zien. We zijn in deze drukke tijd allemaal nog even gaan zitten knutselen en hebben weer vele mooie creaties gemaakt.
Heel veel bloghop plezier!

Op het moment dat de tijd begint te dringen komen de ideeën voor de bloghop langzaam naar de voorgrond.
 's Avonds op bed, beneden op de bank tijdens het haken, tijdens het eten of op ieder ander moment dat je niet naar de hobbykamer kunt om je ideeën tot een uitwerking te laten komen. En dan heb je eindelijk het moment gevonden om je in de hobbykamer af te zonderen, de te gebruiken set voor je neus en dan......niks meer, alle ideeën weg, geen idee wat ik moet gaan maken.

In ieder geval wordt het een kaart, of meerdere maar geen groot project, simpelweg omdat ik er geen tijd meer voor heb....hihihi

Ik heb gekozen voor de set "You're Inspiring". Een eenvoudige set met best wel veel mogelijkheden. De set leent zich voor een "zomaar" kaartje maar ook verjaardag, condoleance of beterschap.
"You're Inspiring" is te vinden op pagina 31 van de Spring/Summer Catalogue 2018. Bestelnummer voor de Clear is 145808 en kost maar 23,-

Uiteindelijk is het mij nog gelukt om 4 verschillende kaarten te maken. Ik heb gekleurd met de Blends maar ook met de potloden van Stampin' Up! en ook met de Stampin' write markers.
Wanneer je vragen hebt over hoe een kaart gemaakt is dan ben ik natuurlijk altijd bereid uitleg te geven, dus laat het dan gerust weten.

Ingekleurd met de Blends Daffodil Delight en Old Olive. Om de narcissen heen Pool Party light en met de Crumb Cake wat aarde gemaakt.

Hier heb ik met de Daffodil Delight dark en Light Blends de losse narcisjes iets kleur gegeven. De rest is met Stampin'Pads gedaan en een sponge dauber

Alles gestempeld met Sahara Sand en ingekleurd met de Watercolor Pencils van Stampin'Up! Kleuren Daffodil Delight en Early Espresso. Het lintje is ook uit de Spring/Summer cat. pag. 23 Whisper White Organza Ribbon (145590 €7,50 *9,10m) deze heb ik met de Daffodil Blend gekleurd.

Deze laatste kaart heb ik kleur gegeven met de Stampin'Write markers. Met de watercolor pencils, Basic Grey heb ik de schaduw gedaan. De tekst Gefeliciteerd komt van de set Recht uit het Hart.

Dit was mijn bijdrage aan de bloghop van Team Utopia. Ik hoop dat je genoten hebt van mijn creaties. Ik zou het erg leuk vinden dat je even een berichtje achter laat. Alvast Dankjewel daarvoor.

Je kunt nu verder hoppen naar Connie, mijn UP-mama, door op de volgende knop te klikken. Onderaan dit bericht staat de lijst met alle deelnemende Utopia hopsters.

https://bezigbijtje1.blogspot.nl/2017/12/bloghop-team-utopia.htmlhttps://agreablestampinfun.blogspot.nl/2017/12/bloghop-28-december-2017-nieuwe.html


Ik wil iedereen 
een heel fijn 
uiteinde wensen
 en een gezond, 
gelukkig 
en creatief 
2018
Vrolijke freubelgroetjes
Tryntsje


14 opmerkingen:

 1. Ik krijg helemaal een lente gevoel bij deze mooie kaarten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige voorjaarskaartjes Tryntsje! En herkenbaar die black-out als je eindelijk te tijd hebt om iets te gaan maken. Daarom heb ik altijd een kleine Moleskine in mijn tas zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk fris begin van de bloghop...
  Veel variëteit, dus voor iedereen wat en prachtig uitgewerkt.
  Spring is on it's way..!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes Tryntsje, ik herken het niet weten wat je moet maken wel, en het is wat je zegt als je ergens anders mee bezig bent heb je ideetjes genoeg, ik heb altijd een klein boekje op tafel liggen of in mijn tas, in ieder geval binnen handbereik en daar krabbel ik dan mijn ideetjes op. Kan ik het altijd weer terug kijken. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een mooie kaartjes zeg. Echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, krijg je toch meteen zin in het voorjaar. Erg mooie kaarten heb je gemaakt,mooi ingekleurd😊

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan niet wachten tot ik mijn stampin’ blends binnenkrijg. Dit smaakt naar meer Tryntsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hier krijg je inderdaad het voorjaarsgevoel van Tryntsje! Mooie serie kaarten heb je gemaakt met deze set.. Dankjewel weer voor het organiseren van de hop!! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke kaarten! krijg je al echt een lente gevoel bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. deze doen echt al dromen van het voorjaar!
  mooie reeks!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit was nou echt een set die me niet was opgevallen. En dan te bedenken dat ik al 17 sets uit de catalogus in huis heb, schandalig he?! Ik vind je kaarten bijzonder mooi. Kaart 1 en 4 springen er voor mij extra uit. Echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen