maandag 16 juni 2014

Stampin´ Up! Event NL te Houten

Vander Valk Hotel, Houten
Eindelijk is het dan 14 juni 2014. De reis gaat naar Houten, waar we vele demo´s van Nederland gaan ontmoeten, Met alle swaps in de tas stap is ´s ochtends in de auto, eerst naar Almere waar ik de rest van de rit mee rijd met Miriam. In Houten worden we ontvangen door medewerkers van Stampin´ Up! We krijgen een linnen tas met het logo erop en een key-koord om daar onze naambadge aan te hangen. Ook mochten we een kaartje met een nummer kiezen. Mijn gekozen nummer was 126.

We zoeken samen een tafel waar we als `Crazy Crafters´samen kunnen zitten.

En dan begint het al....SWAPPEN.... en jee wat heb ik er veel geswapt uiteindelijk heb ik er maar 6 over gehouden van de 72.
Dit is mijn swapverzameling uiteindelijk geworden


We hebben erg veel info gekregen en dit werd af en toe even onderbroken door de PRIZE PATROL. Hier kwamen dan nummers op het scherm en wanneer je een nummer had welke op het scherm stond dan had je iets gewonnen. Ik heb zelfs 2 keer iets kunnen winnen, met mijn nummer 126 en ik was uitgeloot tussen alle stertende demo´s vanaf de SAB periode.
starter in SAB periode

gelukkige omdat ik nummer 126 had gekozen
Een Project Life set
Een mooi doosje waar de kaartjes in bewaard worden
 De laatste 3 foto´s was 1 prijs van ´Project Life´

Ook is er nog geknutseld. Er stond op iedere tafel een bak met daarin een aantal stempel
sets, ponsen, inkt, klein gereedschap, koord en blings en, en.... ook hadden we de beschikking over een score pal en een trimmer. We hebben een kaart gemaakt en een zakje met als basis een enveloppe, erg leuk.

Het voorbeeld van het enveloppe zakje
Voorbeeld van de te maken kaart


Mijn eigen gemaakte enveloppe zakje

Mijn eigen gemaakte kaart


Achter in de eventzaal stonden tafels, aan de ene kant kon je een vel vullen met de nieuwe in-colors van 2014- 2016. Aan de andere kant stonden voorbeelden en produkten uit de nieuwe catalogus. In het midden was een inspiratiebord geplaatst. Ik had verwacht dat hier wel meer zou hangen. Ik heb wel mijn bijdrage opgehangen.
Verder heb ik nog wat foto´s van de zaal waar we met 160 demo´s van een geweldige Stampin` Up! dag hebben genoten.


Bijschrift toevoegen


Aan het einde van de dag kregen alle demo´s een pakket mee naar huis van de new in colors.


Ik heb een geweldige dag beleeft en ben dan ook met een heerlijk tevreden gevoel naar huis gegaan. Crazy Crafters bedankt voor de gezellige dag.

1 opmerking: