maandag 16 juni 2014

Teamdag van de Crazy Crafters (17 mei 2014)

 Zaterdag ochtend 17 mei ging de reis naar Almere waar we te gast waren bij ons teamlid Wendy Noordhuis. We werden gastvrij ontvangen en ze had de woonkamer helemaal aangepast op ons komst. Voor iedereen was er al een plekje gereserveerd zodat er ook niets was wat de creativiteit in de weg kon staan. Maar al snel bleek dat we elkaar veel te veel te vertellen hadden, de meesten hebben dan ook niet veel gemaakt maar het was wel erg gezellig. Natuurlijk moesten we ook kennis maken met 3 nieuwe teamleden.

Omdat het de week ervoor moederdag was geweest heb ik mijn Up en Upper-Up moedertjes een kadootje gegeven in een vrolijke verpakking, dit bleek een grote verrassing voor Connie Schouten en Miriam van Eijden.  Hiernaast de verpakking van de kadootjes.Toch is het mij gelukt om nog iets te maken.... Het is een kaartje geworden welke ik gemaakt heb met alle stempels van de set "The Open Sea" (clear €25,95 123032), De achtergrondstempel Hardwood (clear €17,95 133035) en de tekst komt uit de set Sassy Salutations      ( clear €22,95 126707).
 Natuurlijk hadden we thuis al de nodige voorpret gehad. We hadden allemaal een swap voor iedereen gemaakt wat gebruikelijk is bij een Stampin' Up! bijeenkomst. Weer allemaal stuk voor stuk prachtige ideeen om eens mee aan de slag te gaan.
Aan het einde van de middag weer afscheid genomen en hopen dat we weer snel eens samen kunnen afspreken....

Mijn swap was een iennie mienie fotoalbumpje, ik heb er erg veel plezier in gehad om ze te maken. Hier een fotocollage van mijn swapjes.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten