donderdag 20 november 2014

Gast-designer bij SU-per Challenges nr 64

http://su-per-challenges.blogspot.nl/2014/11/challenge-64-sketch.html
Klik op de schets om naar de challenge te gaan

Door dat ik als eerste gekozen werd bij een eerdere Challenge heb ik de eer gekregen een gast voorbeeld te maken voor een Challenge en in dit geval nummer 64.

Ik had al eens zitten denken wat ik zou kunnen maken voor de punch kaarten en met deze challenge is mijn idee geboren, ik wilde toch al niet een kaart maken dus dan maar een bewaar mapje met ook een notitieboekje erbij, altijd makkelijk toch.
De basis is van Cardstock in de kleur "Crumb Cake" daar overheen en alle zijden 2/8 inch kleiner de kleur "BlackBerry Bliss". Vervolgends Whisper White, ook weer 2/8 inch aan alle zijden kleiner dan de vorige, bestempeld met de background stamp "Dictionary" in de kleur "Smokey Slate" en met de stampset "Gorgeous Grunge" in de kleuren "Crumb Cake"en "Soft Sky".
De randen van de Whiper White met een sponge bewerkt in de kleuren "BlackBerry Bliss, Smokey Slate, Crumb Cake en Soft Sky". 1 rand gepunched met de "Spiral Border Punch"en de hoekjes afgewerkt met behulp van de "Envelope Punch Board". tussen het cardstock heb ik magneetjes geplakt zodat het mapje dicht blijft. Ook het klepje voor de punch kaarten blijft dicht doormiddel van magneetjes en deze is dan ook makkelijk naar beneden te klappen wanneer de kaarten gebruikt dienen te worden. De teksten heb ik gestempeld met de Classic Stampin' pad BlackBerry Bliss, met de stampset "Back to Basics Alphabet".
Het & teken op de voorzijde is afkomstig van een stempel uit de stampset "Perfect Pennants", hierbij heb ik de You en Me achterwege gelaten. De banners zijn op verschillende manieren gemaakt, op het notitieboekje heb ik gebruik gemaakt van de "Tree Punch" waardoor je lange punten krijgt. De banners bij de Punche kaarten zijn gemaakt met de "Banner Punch" en de banners op de voorzijde zijn met behulp van de "Sqaure dies" en de "Big Shot" gemaakt. Het gekleurde randje om de banners van de voorzijde heb ik ook gescoord waardoor het een beetje omhoog komt en het lijkt of de cardstock even hoog is.

 Materialen welke ik onder andere heb gebruikt om dit mapje te maken zijn:
Designer team enorm bedankt dat ik deze kans heb gekregen. Ook voor de vele leuke berichtjes die ik vaak ontvang op mijn blog wanneer ik weer eens met een Challenge heb meegedaan. Ik vind dat jullie het erg leuk doen en daar mijn complimenten voor, want het neemt meer tijd dan je zou denken.

2 opmerkingen: