woensdag 1 juli 2015

YCCI juni


http://carooskaartjes.blogspot.nl/

Alweer voor de 6 en laatste keer, dat ik een pakketje toegestuurd heb gekregen om iets te maken met hetgeen wat in de envelop zit.
Het was niet erg veel, zelfs een basis voor een kaart was niet aanwezig, dus de radartjes in mijn hoofd hebben even op volle toeren moeten draaien. Ik heb me vanaf het begin voorgenomen om minimaal tot niets toe te voegen van mijn eigen materiaal maar deze keer wordt dat erg moeilijk gemaakt.


De inhoud van het ontvangen pakketje waren 3 banners van 5 bij 15 cm in de kleuren Mint Macaron, Tip Top Taupe en Whisper White, een stukje vellum van 2 bij 10,5 cm, Cotton Ribbon Whisper White 48 cm lang en een stukje sequin band zilver.

Met de kleuren ben ik helemaal blij, ik vind ze SU-per. Toch had ik al vrij snel mijn idee klaar maar vond nu toch echt dat ik iets meer mocht toevoegen om tot een sprekende creatie te komen en dus heb ik de Neutrals (DSP) Designer Series Paper Stack (138435 €26,75) erbij gepakt en een vel Basic Black/ Whisper White gestreept er uit gehaald.

De 3 banners heb ik door de midden gesneden en van de bovenste delen ook een bannertje gemaakt. Nu had ik 6 kleine banners van 5 bij 7,5 cm Iedere banner heb ik bestempeld met de nieuwe letterset Layered Letters Alpabet (138692 €33,00) Zodat ik de uiteindelijke tekst HOERA! kreeg. Met behulp van mijn Treatbag Punch Board (135862 €23,00) heb ik de gaatjes boven in de banners gemaakt. Achter iedere banner zit een stukje DSP om iets meer contrast te krijgen en toen zat ik nog met mijn stukje vellum.....
Met mijn Little Letters Thinlits (133730 €35,00) en een stukje Mint Macaron van mijzelf heb ik de letters voor de HIEP HIEP gestansd en deze op de vellum geplakt en daarachter weer een stukje DSP.

Dit is toch een hele mooie toevoeging in een verjaardagskaart, een kleine slinger om de dag extra feestelijk te maken!
Zoals ik hierboven al zij, dit is de laatste keer dat ik een pakketje toegestuurd heb gekregen omdat ik het na 6 keer wel prima vind.
Samen met mijn Upliner Connie Schouten gaan we wat anders doen en wanneer ons Team Creative Twins nieuwe teamleden krijgt dan kunnen deze demo's ook aansluiten. Ben je benieuwd wat we gaan doen?
Hou dan mijn blog in de gaten en wordt hier gratis lid. Zeer binnenkort komt er meer nieuws hierover......
WORDT VERVOLGD.......

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn creaties welke ik met de pakketjes gemaakt heb en om nog even het geheugen op te frissen heb ik hieronder alle vorige 5 creaties nog even geplaatst....

Januari 2015
Februari 2015


Maart 2015


 April 2015


Mei 2015


 Juni 2015


 Dit waren alle 6 maanden van You Can Create It welke ik gemaakt heb, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Groetjes en tot een volgende keer op mijn blog
2 opmerkingen:

 1. Gave creatie Tryntsje! Je moet er maar opkomen.... Ben heel benieuwd waarmee jullie gaan komen.
  Vond het eerste pakketje van YCCI al tegenvallen, dus bij mij is het echt enkel bij die ene keer gebleven... Wie weet wat de toekomst brengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een schattig `wenssnoer´ geworden...knap met weinig zo iets maken...
  Ik heb mijn kast opengegooid en ben los gegaan...hahaha.
  Binnenkort maar weer verder brainstormen....lieve T...

  BeantwoordenVerwijderen