woensdag 7 september 2016

Swaps voor het Stampin' Up! uitje

Na aardig wat problemen met de computer is het mij nu toch gelukt om weer een bericht te plaatsen.
Vandaag laat ik mijn swap zien welke ik heb gemaakt voor het Stampin' Up! uitje naar Frankfurt. Dit reisje stond gepland op 5 juli en er gingen ongeveer 50 dames en 1 heer mee. Melissa van der Bilt heeft dit weten te regelen en wat zijn we haar daarvoor allemaal dankbaar.
Maar voor ik hier meer over vertel  (komt in een volgend bericht) ga ik jullie eerst laten zien wat ik voor mijn collega demonstratrices heb gemaakt.

Een swap is voor mijn beleving een klein project waar je een techniek of leuk idee in verwerkt wat heel goed in het groot te doen is of toegepast kan worden op een kaart of project. Mijn doel is dus om iets te geven wat weer nieuwe inspiratie op levert. Ook hou ik het graag klein om de bagage zo compact mogelijk te houden.


Het idee is om een vlinder uit een hart te laten komen.
Eerst heb ik alle basis kaartjes gesneden met de trimmer en ook de Whisper White cardstock op maat gesneden voor het te bestempelen deel en voor het deel om te embossen met de folder. Vervolgens alle 50 vlinders uit de Vellum gestanst en ook uit de Whisper White CS. Iedere swap krijgt 2 hartjes en ook deze zijn door de BigShot gedraaid. Mijn swap bestaat uit 7 delen. Met de Sponge daubers heb ik de Vellum vlinder kleur gegeven en goed laten drogen, daarna de opengewerkte vlinder er op geplakt. Dan de vlinder deels op het witte hartje gelijmt en aan de rechter kant de vleugel gelijk geknipt met het witte hartje. Uiteindelijk nog het iets grotere hartje in de kleur van de basiskaart achter het ontstane geheel geplakt. Deel 1 van de swap is klaar. De basis kaart scoren aan de rechter kant en hierop de ge-embosste en gescoorde deel lijmen, vervolgens kan het hartje met de vlinder weer op dit deel geplakt worden, een beetje speels schuin. Na het bestempelen van het strookje witte CS kan ook deze op de basis geplakt worden en klaar is 1 swap....... nog 49 te gaan.....

Om het voor mijzelf een beetje afwisselend te houden heb ik deze swap in 5 verschillende kleuren gemaakt en heb ik met het stempelen ook verschillende bloemen gekozen. De tekst is wel allemaal gelijk en ook heb ik voor 1 basis stempel set gebruik gemaakt.Nadat alle swaps klaar waren heb ik ook nog 2 andere kaartjes gemaakt en wel voor onze chauffeur die ons op hun vrije dag vrijwillig naar Stampin' Up! brachten en ook weer terug naar Nederland. Ik weet niet meer wie welke heeft gekregen en dat maakt ook niet uit want ze zijn wel verschillend maar zeker ook weer heel sterk bij elkaar passend.Wil je meer weten over de producten welke ik gebruikt heb dan mag je altijd contact met mij opnemen en dan vertel ik het je graag.
Heb je dit bericht gelezen en je vond er iets van dan lees ik het graag in een opmerking onder dit bericht.

Ik hoop dat mijn computer wat mee wil werken zodat ik morgen kan laten zien wat ik voor mijn Upline, vriendin heb gemaakt. Voor haar was ik even speciaal bezig geweest met een eigen ontwerp, gewoon omdat het heerlijk is haar iets te geven. Nieuwsgierig? Kom dan morgen even weer op mijn blog.

Vrolijke freubelgroetjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten