donderdag 1 juni 2017

Bloghop Team Utopia

Welkom op mijn blog bij onze "Bloghop van Team Utopia". Vandaag en morgen laten we met 35 dames zien wat voor moois er onder andere in de nieuwe catalogus te vinden is. Je zult versteld staan van de creativiteit en veel inspiratie opdoen.

Op ieder bloghop bericht vind je onderaan een button met "Volgende". Hier klik je op om verder te "hoppen" naar het volgende bloghop bericht. Wil je nog even terug naar de vorige dan klik je op de Button "Vorige". Zo mis je geen enkel blogbericht.

En als kers op de taart heeft onze team leidster van Team Utopia, Miranda Mols, een prijs beschikbaar gesteld. Een Hostess set uit de nieuwe Catalogus! Deze kun je winnen door een tekst te vinden. Op verschillende bloghop berichten zal er een afbeelding staan met een woord, deze woorden samen vormen een tekst. De tekst is terug te vinden in een stempel set uit de nieuwe Catalogus!
Zoek goed want het zijn er veel! Een kleine hint, de afbeeldingen hebben een zomers tintje.
Alle onafhankelijke demonstratrices zijn uitgesloten van deelname.

Tot zover de algemene mededelingen en nu verder met mijn bijdrage aan deze bloghop.

Ik zat met heel veel idee├źn in mijn hoofd maar de uitwerking kwam er maar niet van. Ik wilde iets eenvoudigs maar wel leuk, en natuurlijk iets origineels maar niet moeilijk om na te maken.
Ik hoop dat je iets met mijn creaties kunt.
Ik heb als hoofd set gekozen voor "Wood Words" (143928 C) met de daarbij passende Wood Crate Famelits dies (143730). Deze is in de catalogus te vinden  op pagina 159. Ik heb het aangevuld met stempeltjes uit de set Thuiskomen, dit is 1 van de nieuwe Nederlandse sets met leuke bruikbare kleine teksten.
Ik heb met de framlits het kratje gestanst en in elkaar geplakt zoals bedoeld en daarin staan een aantal cadeaukaartjes welke je leuk aan een bos bloemen, fles wijn of ander cadeautje kunt hangen. De kaartjes zijn 8 bij 8 cm dubbel gevouwen. De lintjes welke eraan zitten zijn van de nieuwe incolors en ook het gestempelde is hoofdzakelijk met de nieuwe incolors gedaan. De lijntjes heb ik getekend met de dunne punt van de incolor markers.
Mijn kratje met kaartjes


De 5 verschillende kaartjes


Ook alle binnenkanten heb ik bestempeld en teksten zijn verschillend, wel hebben ze dezelfde bloemetjes alleen de 1 wat meer dan de ander.
Opzich zou dit natuurlijk genoeg moeten zijn maar de framlits van het kratje blijft mij bezig houden, er moet toch ook heel iets anders mee te maken zijn. En natuurlijk op de avond voor de bloghop komt het idee. Heb alles weer op tafel gelegd en ben weer begonnen. Bij dit kaartje gebruik ik 3 nieuwe sets met bijbehorende stansen, een schaar en...het nieuwe DSPstack blokje ( is geen blokje maar dat klinkt makkelijker) met allemaal hout, ik vind hem geweldig!
De teksten komen weer van de nieuwe Nederlandse set Thuiskomen.
Met dit kaartje zeg ik.......... KOM BINNEN.........bij onze bloghop want je bent welkom bij Team Utopia!


Dit was het voor mij tijdens deze bloghop, ik hoop dat je het leuk vond!
natuurlijk zou ik het erg leuk vinden wanneer je een berichtje achter laat bij de opmerkingen.
Heb je vragen over bijvoorbeeld de gebruikte materialen dan mag je die altijd stellen via een email

https://fabulousstampin.wordpress.com
www.ingridcardsandmore.blogspot.nl


Dit zijn alle onafhankelijke demonstratrices welke vandaag meedoen. Klik op haar naam en ga naar haar bloghop bericht.
Tryntsje van Duren <<< HIER BEN JE NU


Vrolijke Freubelgoetjes


15 opmerkingen:

 1. Superleuk! Het kratje in combinatie met het houtpapier is natuurlijk al geweldig maar de kaart met de luiken vind ik geniaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha zo gaat dat altijd he. Avond vooraf komen de beste ideeen. Mooie creaties heb je gemaakt! Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes tryntsje en bedankt voor het werk dat je hebt verricht. Ik hop snel verder, en maak zo mijn eigen blog af

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Tryntsje, twee super ideeen. Dat je dat rechthoek bedacht hebt en omlijnd - erg leuk. En die ramen.... ik ben verliefd... echt heel leuk verzonnen!!! Groetjes Marlous

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf die laatste kaart met ramen! Super leuk idee.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke creaties heb je gemaakt en vooral de luikjes van het kratje, wat SU-per bedacht en gemaakt.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hoi,
  Ik vind het echt geweldig dat je wat anders met het kratje hebt bedacht. Daar houd ik echt van. Even wat anders dan waar het voor bedoeld is. Echt gaaf gedaan.
  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi
  oh wat een super gave voorbeelden heb je gemaakt. en wat gaaf zeg zoals jij het kratje anders hebt gebruikt dan waar doe voor bedoeld is. super wat een leuke ideen
  ik ga even verder hoppen. succes

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb helemaal rond geweest wat een super gave ideen heb ik op gedaan...
  bedankt voor de hop blog was echt super. heb alleen een vraagje want waar moet ik dan het antwoord op de puzzel heen doen? tis mijn eerste keer sorry voor het ongemak.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Manon, dankjewel voor de leuke berichtjes. De puzzel gaat morgen verder bij de 2de groep bloghoppers. Op het laatste bloghopbericht krijg je dan de overige info over het insturen van je antwoord. Heel veel succes. Een link naar de bloghop van morgen is hier op mijn blog te vinden vanaf moegen 9uur.

   Verwijderen
 10. wat ontzettend leuk gedaan met dat raampje...en natuurlijk de kleine kaartjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk gedaan! Ik ben fan van die eerste 5 kaartjes...

  groetjes Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi
  bedankt voor je reactie.. ik ga eens kijken of ik er uit kan komen

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kaartjes allemaal! Het idee met de luiken is super!!

  BeantwoordenVerwijderen