zaterdag 26 augustus 2017

Even een update...

Zo... ik heb mijn blog weer eens teruggevonden...hihi. Niet dat ik hem kwijt was hoor maar er zijn vele dingen leuk om te doen en een dag heeft maar 24 uren... Kortom, mijn aandacht is even een poos afgedwaald geweest.
In December vorig jaar ontdekte ik het haken, opnieuw. Ik deed met een CAL mee en dat is een beetje als een SOL maar dan krijg je de instructies niet om de paar minuten maar iedere dag of iedere week. Erg leuk om te doen en zo haakte ik mijn eerste Col en nog 1 en uiteindelijk 6. Ik begon met een Monchilla tas (nog niet klaar), een tunisch gehaakte sjaal (ook af) en nog wat leuke knuffels (ook af). En toen een groot project, een Cal van 17 weken. Eind maart begonnen en tijdens de vakantie de laatste hand er aan gelegd. Eindresultaat is te zien op de fotocollage. Mijn oudste dochter heeft de kleuren gekozen en ze geniet er nu van op haar studenten kamertje in Groningen.
Even tussendoor op de camping ook een boekenlegger gehaakt voor de jongste dochter, gewoon omdat het heel leuk plat muisje is. En ondertussen ligt er nog meer onafgemaakt. Nog een tas waar ik regelmatig een stukje aan haak, deze laat ik zien wanneer hij af is, en ook een mandala vest is nog in wording, ook hier zal ik foto's van laten zien wanneer hij klaar is. Verder zijn er nog wat kleine projectjes waar vast nog wel eens iets van voorbij zal komen. Zo genoeg over mijn ingeslagen zijweg....

Verder met SoStampFul.....
Afgelopen week was het weer ouderwets gezellig in ons dorp. Ieder jaar komen de Skûtsjes van de IFKS een wedstrijd varen op het "Tjûkemar". Dit geeft een erg leuke sfeer aan het dorp met al die grote boten in de Pier Christiaansloot. Als dorp wordt er dan altijd een dag voor de wedstrijd een Skûtsjemerke georganiseerd. Hier had ik nog nooit gestaan omdat het altijd net na onze vakantie is en er te weinig tijd is om voor te bereiden. Dit jaar liep het anders en gingen we vroeg op pad met onze woonwagen en dus waren we ruim optijd terug voor de markt.
Met een geweldige weersvoorspelling hadden we er erg veel zin in en konden we ons plekje leuk inrichten. Oja ik spreek over "we" omdat ik hulp had van Jolanda, ze is een gezellige vriendin waar ik heerlijk mee kan knutselen, kletsen en ....
We hebben een top dag gehad en zijn erg creatief bezig geweest. Vele belangstellenden hebben we kunnen vertellen over Stampin Up! enkelen hebben een kaart gekocht, een kleine bestelling mogen ontvangen en vele visitekaartjes zijn mee genomen omdat ze mij in de gaten willen houden om eens een workshop te gaan volgen. Erg positief dus...

Wat een verhaal heb ik al zo even ingetikt en er komt meer...

Ik ga verhuizen met mijn spulletjes...haha. En nee je hoeft niet te zoeken want ik blijf wel gewoon wonen waar ik nu woon.
Maar kijk eens op de foto hiernaast, deze ruimte is echt veel te klein, ik kan vaak dingen niet meer teug vinden omdat ik simpelweg geen goede opbergplek meer kan vinden.  Dus ....de kamer van mijn oudste dochter (die van het studentenkamertje in Groningen) welke eigenlijk niet gebruikt wordt, Gaat nu mijn "Hobbukamer"worden. Haha de jongste heeft het zo genoemd dus houden we de naam Hobbukamer erin.  Het is een behoorlijke upgrate, en wel van 2 meter muur naar een ruimte van ongeveer 3 bij 4 meter. Maar voor ik al mijn spulletjes kan verhuizen moet er eerst wel wat gebeuren. Behang gaat er af, spullen van de oudste moesten worden uitgezocht en ook wel uit de kamer. Nieuwe stopcontacten worden in de muur geplaatst, fijn wanneer je met een electricien getrouwd bent :) en dan schilderen, vezelbehang erop, sausen , laminaatvloer erin en inrichten, wat kijk ik uit na het eindresultaat.

Zo ...dit was eerst wel wat ik te vertellen had.
Zomervakantie is bijna afgelopen (nog 1 week) en dan heb ik weer meer tijd om vanalles te doen dus zal het ook sneller gaan met mijn Hobbukamer.

PS. Donderdag 31 augustus is er weer een bloghop van Team Utopia. We gaan weer veel mooie inspiratie laten zien met sets uit de nieuwe Najaarscatalogus. Kom je dan weer even terug op mijn blog?
Vrolijke freubelgroetjes

2 opmerkingen:

 1. Wat een leuk vooruitzicht. Een eigen hobbukamer!
  De kamer van je dochter in Groningen zier er ZO gezellig uit. Prachtig wat je haakte voor op haar bed. Zo herkenbaar bezig zijn aan meerdere projecten. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat leuk dat je zo druk bent geweest met van alles wat... hihi
  ik kijk al uit naar jullie super leuk en mooie bloghop na wat voor moois jullie gemaakt hebben met de gave sets.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen