woensdag 27 september 2017

Oktober acties bij Stampin' Up!
Nog helemaal in de weer om alles op de juiste plek te krijgen in mijn nieuwe "hobbukamer" en dan krijg je updates van Stampin up! 

En wat voor updates! 

Ik werd al helemaal enthousiast maar begreep zelf nog niet precies hoe en wat en wanneer, dus eerst zelf alles maar eens rustig gelezen en bekeken. 
Nu is het mij helemaal duidelijk dat Oktober weer een echte feestmaand wordt!

Allereerst is er natuurlijk weer een "World Card Making Day" en wel op zaterdag 7 oktober! en omdat wij dit natuurlijk helemaal SUper vinden heeft Stampin up besloten dat hier wel een mooie reden is om eens wat actie van te maken. Vele stempelsets in de aanbieding van 1 tot 10 oktober. 
En de geweldige "Fast Fuse" een super goeie en sterke lijm roller met cassette voor €12,= en daarbij 2 refills GRATIS twv €18,=. 
Hier moet je toch gewoon als de kippen bij zijn om deze aanbieding niet mis te lopen.En alsof dit al niet helemaal geweldig is hebben we de hele maand oktober ook nog een mooie aanbieding met veel Designer Papier (DSP). Bestel er 4 en je betaald er 3. Kijk op de afbeelding hieronder welke DSP in deze actie mee doet.

Heb je een bestelling of wil je mij iets vragen dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Dit kan zoals je normaal ook contact met mij hebt of je stuurt me een email en dan komt het antwoordt ook zo snel mogelijk.

Omdat ik niet kan wachten met al deze leuke aanbiedingen doe ik 1 oktober een bestelling de deur uit dus wanneer je wilt bestellen doe dat dan VOOR 1 oktober aan mij doorgeven en dan zorg ik dat het geleverd wordt!

Vrolijke freubelgroetjes
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten