zaterdag 28 februari 2015

SOL (Scrap OnLine)

Nog nooit van gehoord maar ik ben overal voor in, dus ook dit moest ik natuurlijk meemaken.
Alle Nederlandse demo's die lid zijn van een bepaalde pagina op facebook, konden hier aan meedoen.
Een week voor de SOL kregen we een boodschappen lijstje met wat we nodig hadden en ook konden we al het een ander op maat snijden. Omdat het op een vrijdag avond was heb ik ook mijn dochters gevraagd of ze het leuk vonden om het samen met mij te doen en natuurlijk wilden ze graag samen met mij aan de tafel gaan zitten knutselen. Ook Betty wilde graag aanschuiven. Dus gewapend met ons op maat gesneden card stock en DSP zaten we die vrijdag avond om 20:00 uur klaar voor de eerste aanwijzing. Er moest weer gesneden worden met de trimmer dus die maakte een rondje tafel mee, en daarna ging de Simply Scoring Pal rond, ook de Bone Folder mocht even een bezoek brengen bij ieder van ons, we hebben gelachen, en al snel werd duidelijk wat het moest worden..... Ik heb nog geprobeerd er iets anders van te maken maar werd niet serieus genomen door mijn tafel maatjes en mijn teamgenootjes die via Whats App elkaar op de hoogte hielden. Ruim 50 demo's deden hier aan mee. En alleen dat al geeft een speciaal gevoel.
Na iets meer dan een uur hadden we de basis klaar en kon iedereen de creatie naar eigen inzicht decoreren. Tot  27 februari kunnen dan de creaties gedeeld worden op diezelfde Facebook pagina, en wat is dat leuk hoe veel verschillende mapjes je dan te zien krijgt. Laat mijn foto's de rest vertellen en laat onderaan maar weten wat je er van vind. Ik hoop dat ze dit vaker gaan doen want het is enorm leuk om te doen.
  Foto 1 Het CardStock en DSP op maat gesneden
  Foto 2 Alles wat er op het boodschappenbriefje stond ligt klaar,

Samen met mijn tafelgenootjes wachtend op een volgende aanwijzing
Zou het een doosje worden....hihi
Hier is het gedecoreerd met de DSP en het zou toch best een doosje kunnen worden...

Maar oke, dit was toch meer voor de hand liggend, een mapje met drie vakjes waar labels in kunnen.
De laatste aanwijzing is geweest en we houden het voor deze avond voor gezien. Nu wordt het bedenken hoe het verder gemaakt moet worden en dat heeft bij mij altijd even tijd nodig. Maar het is gelukt en ik ben er zeer tevreden over. Laat de komende foto's maar voor zich spreken.

Ik heb gekozen voor de woorden Inspire, Create en Share, omdat ik dit eigenlijk het meest toepasselijk vind bij Stampin' Up!
Ik hoop dat je het mooi vind en dat ik je hiermee weer geinspireed heb.
Dankjewel voor je bezoek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten