zaterdag 19 december 2015

Crazy Crafters Sneak Preview Voorjaarscatalogus 2016Het is alweer zover!
Er komt een geweldige nieuwe seizoenscatalogus aan.
Vanaf 5 januari 2016 kun je hieruit bestellen.
Wij, als demo's, hebben het voorrecht om een maand eerder al van de producten te mogen genieten. En dus kunnen we jullie ook alvast iets laten zien van wat er gaat komen.

 Het wordt een feest want het is sneller en makkelijker om te vertellen wat er niet leuk is in deze catalogus. Het is echt alsof je als klein meisje in een snoepwinkel staat, je wilt gewoon alles ( nou ja bijna alles)

Deze bloghop hebben we voor jullie georganiseerd zodat je alvast kunt gaan genieten.

Wanneer je al bezig bent met hoppen dan ben je hier gekomen via Nicole Parmentier. Ook is het goed mogelijk dat dit jou eerste blog is van deze hop en kom je straks na je ronde ook weer hier en weet je dat je ze allemaal hebt gezien.
 Natuurlijk willen we allemaal heel graag weten wat je van de nieuwe creaties vind dus laat gerust een reactie achter.
Wil je op de hoogte gehouden worden van wat er op mijn blog gebeurd wordt dan lid (gratis) en je krijgt vanzelf bericht wanneer er weer eens iets geplaatst is. Ook ben ik op Facebook te vinden, Klik daar op de "vind ik leuk knop om daar op de hoogte gehouden te worden, zorg dan wel dat je de pagina ook volgt want ander ga je alle nieuwe berichten missen op je tijdlijn.

Zo genoeg gekletst......
Het wordt tijd dat ik mijn creaties ga laten zien. Ik heb gekozen voor de bundel "Bloomin' Love".
Een vrolijke stempel set met bloemetjes en kleine teksten en hartjes en de "Bloomin' Heart Thinlits dies". En ook is er bij deze bundel extra toe te voegen de "Love Blossoms Designer Series Paper Stack" met hele mooie kleuren en designs.

Ik ben begonnen met de Bakers box thinlits dies uit de hoofdcatalogus. Ik heb de box met Vellum gemaakt. De onderkant heb ik gedaan met een velletje uit de bovengenoemde paper stack. En daarna decoreren met de nieuwe spulletjes...


 1 creatie leek niet genoeg. Ik kreeg een leuk idee voor een kaart dus ook dat idee maar uitgewerkt.
De basis is gemaakt met de kleur Rose Red.
En alsof het niet genoeg is wilde ik ook de treatbag thinlits weer eens gebruiken dus ook daar heb ik Vellum onder gelegd. Toen het zakje gevouwen en daarna met de emboss folder Happy Heart nog eens door de bigshot voor een extra detail. Een treatbag hoort natuurlijk ook iets in zich te hebben dus eerst dacht ik daar een leuke tag van te maken maar het is uiteindelijk een nieuwe kalender voor 2016 geworden, gewoon heel handig voor op een buro. Hij staat stevig en iets schuin acgter over. Op de achterkant is hij te sluiten met een klittebandje waardoor hij zeker niet zal omvallen.
Ik hoop dat jullie dit genoeg vonden om een geinspireerd te raken, ik heb er weer met veel plezier aan gewerkt. tot slot nog even een plaatje met alle creaties bij elkaar.

Wanneer de foto's niet helemaal duidelijk zijn dan is het te verwijten aan mijn nieuwe mini fotostudio, ik moet het nog even onder de knie krijgen hoe ik hier de mooiste foto's mee kan maken. Dit was de eerste keer en ik had geen tijd meer om nog langer door te proberen. Waarschijnlijk zijn de vorderingen de volgende keer op te merken. Ik ga in ieder geval nog even oefenen.
Onder dit bericht vind je de 2 pijlen waarmee je verder kunt hoppen naar Nathalia van Putten of terug kunt gaan naar Nicole Parmentier.

Bedankt voor je bezoek en veel plezier bij mijn teammaatjes
Groetjes Tryntsje


http://www.feministyle.nl/www.chezparmentier.blogspot.nl

5 opmerkingen:

 1. O o o....wat is t toch weer geweldig wat je hebt gemaakt.
  Je kon niet stoppen en dat snap ik, want dit is mijn favoriete set.
  Ik zag het meteen, dat is iets voor ons, kan strak en modern maar ook, waar wij zo van houden, vintage...
  Top creaties lieve Tryntsje zoals ik van je ben gewend en waar ik bere trots op ben.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat zijn die mooi geworden!
  Deze set vind ik ook zo mooi. Ik heb weer nieuwe idee├źn opgedaan met jouw crea's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een prachtige creaties allemaal Tryntsje! Prachtig zoals je het opengewerkte hart met het vellum hebt gecombineerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooi vanavond ze ff live mogen bewonderen!
  Dit geeft mij toch inspiratie !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Leuke inspiratie voor de Utopia bloghop. Hop nog even verder. Groeten Floor

  BeantwoordenVerwijderen