zondag 22 mei 2016

set van de maand Mei (2)

Voornemens zijn altijd goed en ik begin altijd vol goede moed en met veel overtuiging. Maar soms lijk je in de gemaakte plannen te vergeten hoeveel beschikbare tijd je werkelijk hebt om alles op de juiste manier uit te voeren.
Ik heb daarom besloten dat ik na de zomervakantie met de set van de maand verder ga. Dan heb ik meer tijd om het ook werkelijk te doen.
Maar niet getreurd want natuurlijk heb ik nog wel iets gemaakt.
Bij een americaanse collega zag ik een erg leuke techniek welke ik met andere kleuren heb gemaakt.
De kleuren waar ik voor gekozen heb zijn vanaf juni te bestellen bij mij. Het zijn de nieuwe incolors 2016-2018.
 Het zijn eenvoudige kaartjes van 10,5cm bij 14,8cm. De basiskaart is Whisper White met 2 strookjes cardstock in de gekozen kleur. De stempelafdrukken zijn met Stazon black gestempeld en met de chalkmarker heb ik wat lijnen geplaatst, dit goed laten drogen en daarna met de dauber de kleur aan de afbeeldingen gegeven, gelijk aan de kleur van de cardstock. Natuurlijk heb ik hier de bloem en de bij van Garden in Bloom gebruikt. De teksten komen van andere sets. Onder andere van Painter's Palette (dit is een nieuwe set waar aanstaande donderdag al wat leuke voorbeelden van voorbij komen tijdens de bloghop van Team Utopia)
 Hierboven de complete set die ik gemaakt heb. Waarschijnlijk valt het wel op dat er 1 kaart is welke niet de Garden in Bloom in voor komt, dit is een Sneak Peek van een Hostess set Lots of Love. De groene kleur Emerald Envy riep echt om het kikkertje van deze set. De kleine vlindertjes komen weer van een andere set welke ook weer terug komt in de nieuwe catalogus.
Ik hoop dat het mij nog gaat lukken om toch nog een nieuw bericht te plaatsen van de set van de maand, ik ga mn best doen!
Dankjewel voor jou bezoek aan mijn blog en hopelijk kom je donderdag even terug voor de bloghop waar ik verschillende technieken ga laten zien waardoor je heel uiteenlopende resultaten rijgt met 1 hoofd set.

Vrolijke freubelgroetjes


1 opmerking:

  1. Wat een leuke set Trynstje! En ook het kikkertje is helemaal leuk in het nieuwe groen!! Tja, plannen en tijd... dat matcht niet altijd, heel herkenbaar.. maar het moet natuurlijk wel leuk blijven allemaal. We stempelen immers voor ons plezier!

    BeantwoordenVerwijderen