maandag 2 mei 2016

Teamdag van de Crazy Crafters

Al ver van tevoren hadden we een datum geprikt voor onze jaarlijkse teamdag. Helaas had Stampin' Up! deze datum ook op de agenda gevonden en besloten dat er dan een OnStage event  gehouden moest worden. Ook in Nederland konden vele demonstratrices dit event volgen in Amsterdam. Hier kregen de aanwezigen alvast de nieuwe catalogus en vele workshops met nieuwe artikelen. Heel erg leuk dus aanpassen en gewoon een week later ons team samen laten komen zodat er ook de ervaringen van On Stage gedeeld kunnen worden.

Maar er gaan ook voorbereidingen aan vooraf. Alle aanwezigen van een teamdag gaan samen "swappen". Wanneer je hier wel vaker komt, weet je inmiddels wat dat inhoud. Kom je hier voor de eerste keer dan leg ik het jou nog even kort uit. Alle aanwezigen maken kleine inspiratie creaties voor iedereen en wanneer de dag daar is geef je iedereen een "swap"en ontvang je in ruil daarvoor een "swap"van de ander.
Het zijn net kleine kadootjes en enorm leuk wat iedereen bedacht heeft.
Ik had al vrij snel een idee wat ik wilde maken en welke materialen ik daarvoor wilde gebruiken, begin februari zat het idee al volledig in mijn hoofd. maar dan toch op de laatste week wachten om nog 13 swapjes te maken...hihi
 Alles voorgesneden om er 13 in elkaar te kunnen freubelen. En dan beginnen met snijden, vouwen, stempelen, stansen, ponsen, plakken en decoreren...
 En dan krijg je uiteindelijk een eindresultaat waar je mee hoopt dat er inspiratie mee opgedaan wordt. Gelukkig was ik zelf wel aardig tevreden.
Maar zo los 13 zakjes meenemen is ook niet wat, dus ook nog maar een mandje gemaakt waar de swapjes in konden, met het idee dat ik na het swappen daar mijn gekregen swaps weer in mee terug kon nemen....hihi Niet erg realistisch bleek al snel want er waren hele mooie 3D swapjes gemaakt die toch wel iets meer ruimte innemen dan mijn kleine platte swap.
 Maar zeg nou zelf, dit is toch helemaal af, wanneer de swapjes zo in een bij passend mandje zitten.


En dan is het zover, samen met mijn downline Daphne mogen we richting Almere. Daar aangekomen bleek al snel dat er hard gewerkt is door onze Up-Up-Upliner en een aantal teamgenootjes. Alles zag er heel  feestelijk en gezellig uit.




















Er stonden 2 tafels waar normaal een heerlijke bank staat, dus de hele woonkamer was overhoop gehaald voor onze teamdag. En om iedereen een beetje kennis te laten maken met elkaar zijn we door elkaar gehusselt en zit je naast iemand die je nog niet zo goed kende. Heel erg leuk.
We hadden 2 workshops en begonnen met spiegelen olv. Monique.
Ik was hier al eens mee bezig geweest maar had nooit het resultaat gekregen wat ik graag wilde, dus nu  op de juiste manier geleerd, heerlijk. Alle te gebruiken materialen had Monique al voor ons klaar gelegd in een leuk kraft tasje, dus zeer goed verzorg. We hebben samen heel goed opgelet en konden daarna allemaal aan de slag.

Dit is mijn kaart geworden met de spiegel techniek.
















  De volgende workshop werd door Miriam gegeven. Heat embossing en water coloring met Stampin' Up! inkt en de aqua marker. Ook hier werden leuke resultaten geboekt.











De swapjes van ons allemaal zie je terug op de foto hieronder.
We hebben een heerlijke dag gehad en zijn nog behoorlijk lang doorgegaan, gewoon omdat het gezellig was.
Dankjewel Crazy Crafters! 
Hopelijk tot de volgende keer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten