donderdag 29 september 2016

Team Utopia Bloghop Najaarscatalogus


Welkom bij de bloghop van Team Utopia. Vandaag nemen 25 dames jou mee door de najaarscatalogus van Stampin' Up! Hierin staan 50 nieuwe stempelsets en daar heeft iedere demo een favoriete set uit gezocht om er wat moois mee te maken. Volop inspiratie dus en misschien een geheel nieuwe kijk op sets die niet direct op jou wensenlijstje zijn gekomen.
Iedere demonstratrice heeft 2 buttons onder haar bloghop bericht geplaatst en daar kun je op klikken en zo verder te hoppen of even terug te hoppen.
Onderaan dit bericht vind je een lijst met alle deelnemende dames en de link naar hun blog.
Heel veel plezier en laat overal even een berichtje achter zodat de betreffende demonstratrice leest wat er van haar creatie gevonden wordt, altijd leuk om te lezen.

En dan nu mijn bijdrage!!

Wat een lastige opgave zeg, 1 stempelset uit 50 kiezen. Eerste keuze was Basket of Wishes, een set met 11 stempels. Erg leuk om in te kleuren en zeer veelzijdig te gebruiken. Het is een Photopolymeer set en dat maakt het heel eenvoudig om de inhoud van de manden er boven te stempelen. bestelnummer van deze set is 142200 en hij kost €21,- Dat is ongeveer €1,90 per stempel. Je vind deze set op pagina 49

Maar.......


Er is meer moois en ik zag een kaart model welke mij aansprak en daarbij had ik gelijk een andere stempelset in gedachten. Gelukkig stond die ook in mijn kast en dus ook daar mee aan de slag.
Ik heb het nu over de set Merry Mice, wat een schatjes en ook weer een hele leuke inkleur set. Door je eigen favoriete kleuren te gebruiken onstaat je eigen creatie, lekker fel, traditioneel of vintage alles is mogelijk bij deze set. Je vind de set op pagina 23. het is een rubber set en ik kies altijd voor de clear. bestelnummer 142145 Je krijgt dan 7 stempels voor €21,- (dat is gemiddeld €3,- per stempel)


Maar.....

Ja je raad het al, ik kan heel moeilijk keuzes maken en dus is er nog een set die steeds liever bij mij op tafel ligt dan in de kast blijft staan. Hij staat op pagina 22 en heet Christmas Magic. 8 stempels van gemiddeld €3,- per stuk dus een complete set voor maar €24,- prachtige details en ook weer erg leuk om in te kleuren. Een geweldige kerst set.


Ik heb besloten geen keuzes te maken en laat jou alle 3 de kaarten zien. Ze zijn klaar voor verzending!
Ik begin met de kaart welke ik als laatste heb gemaakt en waar ik als eerste iets mee wou doen. De mandjes! Bij deze kaart heb ik eerst een aantal maskers gemaakt en heb op een klad velletje een beetje een opstelling gestempeld want ja welke stempel je eerst en welke daarna, nog best een lastig puzzeltje maar hij is aardig gelukt. Ik ben deze keer met weinig kleur bezig geweest en heb het geheel een klein beetje ingekleurd met de blender pen en een beetje inkt op een clear blok.
Met een lijntje en daaraan ook een mandje heb ik de kaart wat extra willen geven en ook de tekst kon hier mooi aanhangen.
De kleuren welke ik bij deze kaart heb gebruikt zijn: Blushing Bride, Sahara Sand en Pear Pizzazz.
Om het  geheel af te maken een bijpassende envelop, Dat ziet er al gelijk fijn uit wanneer hij zo op de deurmat komt te liggen.

Het 2de kaartje wat ik graag met jou deel, heb ik afgelopen dinsdag avond gemaakt tijdens de inkleur cursus. De aanwezige dames waren voor de laatste cursus les bij mij thuis en ze kregen een schets met de opdracht een kaartje te maken waar in ieder geval 1 deel bij zat waar ze gingen inkleuren. Erg leuke resultaten. te vinden op mijn facebook pagina. Ook ik heb een kaartje gemaakt nav. de schets en het inkleurdeel.
Ik heb het traditionele rood maar even niet gebruikt maar deze vervangen door Elegant Eggplant. Wat een heerlijke kleur. Ook heb ik deze kleur gekozen voor de basiskaart.
Natuurlijk ook hier weer een bijpassende envelop.

De 3de en laatste kaart is even een ander model. Gevouwen is hij lief klein en wanneer hij uitklapt nog steeds lief maar iets lang. Maten zelf wat bedacht, zodat er 2 kaarten uit 1 A4 gesneden kunnen worden. De envelop gemaakt van een normale C6 envelop. De basis is Early Espresso, erg donker maar dat maakt de uitdaging compleet.


De muisjes gestempeld met Early Espresso en daarna met de blenderpen de lijnen wat uit laten vloeien zodat de kleertjes wat bruin werden. Als accent kleur het ik Cherry Cobbler gebruikt. De muisjes zelf heel licht met Smokey Slate gekleurd.
De kabeltrui is van de embossfolderCable Knit Dynamic Textured Impressions €12,-  143537 van pagina 13. Deze stukjes heb ik met een sponge dauber en Cherry Cobbler wat kleur gegeven. De dene takjes zijn gemaakt met de Pretty Pines Thinlits Dies 141851 van pagina 19. 13 dies voor €31,50

Zo nu wordt het tijd dat ik jou door laat hoppen naar met college maar eerst nog even een foto met alle creaties samen en daaronder vind je de link naar mijn collega Cynthia. Ga je liever even terug naar de laatste blog dan klik je op Vorige en kom je bij Marieke. Heel veel hopplezier en vergeet vooral niet even een opmerking te plaatsen bij de dames. Dankjewel alvast!

Vrolijke freubelgroetjeshttp://mintymik.blogspot.nl/
http://magicalscrapworld.blogspot.nl/

Alle bloghopsters op een rij:


18 opmerkingen:

 1. Wat ben je fanatiek geweest! Mooi! Stuk voor stuk erg mooie voorbeelden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop mooie projecten Tryntsje. En inderdaad geen traditionele kleuren, geweldig! Groetjes, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave kaarten heb je gemaakt. Het model van de muisjes vind ik erg leuk, maar favoriet is toch wel de trein:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat vind ik jouw kaarten mooi geworden zeg. Ik ben blij dat je niet hebt gekozen, maar gewoon alles aan ons hebt laten zien.

  Ontzettend mooi en degenen die deze kaarten ontvangen ,hebben in ieder geval een heerlijke dag.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij "gekleurde muisjes" denk ik vaak aan iets anders. Deze zijn erg leuk en mooie kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie set kaarten heb je gemaakt!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie werkstukken!! Die rij met muizen en je mooi ingekleurde trein springen eruit. Dankjewel voor al je moeite met organiseren!! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn weer juweeltjes Tryntsje....helemaal mijn smaak.
  Ik snap dat kiezen moeilijk is.
  Fijn dat we ze alle 3 mogen bewonderen.

  EN...bedankt weer lieve downie, voor het tip top organiseren van deze bloghop.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw!!! Erg leuk die enveloppen ook. Mooie kleurencombinaties. Helemaal gaaf!!!

  Groetjes Marlous

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een inspiratie...paars voor een kerstkaart. ik zou er nooit opgekomen zijn. Maar ik vind het mooi. Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt weer voor het organiseren van de Bloghop Tryntsje! Groetjes Muriel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gaaf die trein, vooral met deze kleur, komt erg mooi naar voren. Die muisjes zijn erg schattig, leuk met die kleurencombi. Tja en kiezen blijft moeilijk..herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie kaarten zeg. Die muisjes zijn super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige kaarten, wat een inspiratie. Ook je blog vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alle kaarten zijn zo mooi, de sets zijn zo mooi om in te kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een geweldige kaarten die je gemaakt hebt. Maar goed dat je er niet eentje uit hebt gekozen, maar ze ons allemaal hebt laten zien. Mijn absolute favoriet is toch wel de kaart met de muizen. Superleuk hoe je de stempel gebruikt hebt. Toch weer een leuk idee opgedaan voor zoiets met een workshop. Dank je wel Tryntsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allemaal heel erg bedankt voor de lieve reacties. Doet me goed!

  BeantwoordenVerwijderen