donderdag 6 oktober 2016

Make a Card

Afgelopen maandag 3 oktober deed ik mee aan de "Make a Card"met online uitleg van Joy Craft.
Het boodschappenbriefje gaf mij de twijfels of ik deze kaart wel geheel mee kon maken omdat er toch wel veel opstond wat ik niet heb, ja inderdaad ik heb ook heel veel niet...hahaha
Toch besloten om dat klaar te leggen wat ik had en gewoon meegedaan, gelukkig!

Dit was het boodschappenbriefje, en na 4 keer een hint te hebben gekregen zag mijn kaart er zo uit als op onderstaande foto.
De rand mallen heb ik niet dus heb besloten er allemaal losse blaadjes voor te stempelen en met de dies uit te stansen. Hiervoor heb ik de set "Vintage Leaves" van Stampin' Up! gebruikt, met bijpassende "Leaflets" Framelits dies.

De kleuren zijn voor de basis Old Olive en de randjes en de blaadjes heb ik met Always Artichoke gedaan. Het Design papier komt uit de Stack "Serene Scenery", ook van Stampin' Up!

Nu de rest van de kaart invulling geven en dat heb ik gedaan met de hulp van "Jare of Love" met de bijpassende  "Everyday Jars Framlits Dies".Het is een heerlijk tuintje met potjes geworden, en ik ben best tevreden met het eindresultaat, ook al heb ik niet alle juiste benodigdheden gehad, ik mis het hier niet.
Wil jij ook met deze basis aan de slag, klik dan hier om naar het blogbericht van Joy Crafts te gaan. Hier vind je de volledige beschrijving van Anke van Ommen.
Zo zie je maar dat een creatie ook heel mooi met Stampin' Up! materialen te maken is.


Laat je ook even weten wat je er van vind. 
Ik vind het namelijk erg leuk om te lezen wat jullie vinden van mijn creaties.  
Dankjewel alvast en tot de volgende keer!


Vrolijke freubelgroetjes 
3 opmerkingen:

 1. het ziet er natuurlijk ;) ontzettend mooi uit! zo zie je maar weer dat je met allerlei materialen toch van alles nog kunt doen. Top

  Groetjes Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jhee wat gaaf! Ik vind juist de blaadjes zo leuk er bij! Zo zie je maar dat je met een beetje creativiteit echt niet altijd alle materialen hoeft te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Nicole, en zo krijg je hele verrassende uitwerkingen. Dankjewel voor je leuke berichtje!

   Verwijderen